- Min naturliga hårfärg


- Julfint hos Nagini

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Julpyntade lite hos Nagini i går kväll medan jag tog tillbaka min naturliga hårfärg. Hade massa julpynt över så varför kunde inte hon få lika fint under julen med liksom? ;) 
Vet inte vad jag fick idéen i från men fint blev det iallafall. & på tal om hårfärgningen så gick det kalas bra den här gången, som man säger: tredje gången gillt. Tänkte ta kort senare idag efter jag har hämtat Cecar hos veterinären där jag lämnade honom kl 08:00. Han ska kastreras idag! Men nu ska jag nog sova en timme till sedan blogg igen hehehe. 
 
XOXO

- Myself & my food

  
  
 
Soho babes! I dag blev det en maträtt med musslor, räkor, sötpotatios, torsk, lax osv. så att man kan säga att jag var i "himmelriket" tidigare idag då jag älskar skaldjur & fisk. 
Allt är precis lika gott, finns ingen favorit här på bilden. Bara en minus. Sötpotatis! Sötpotatisen var inte som jag hade föreställt mig i smaken så blev lite besviken på den. Men allt annat = supergott!  Nej jag vet att det inte är så vanligt i min ålder att man gillar fisk, skaldjur osv. Men någon måste ju vara annorlunda ^^ 
 
I morgon ska jag besöka min praktikplats och presentera mig, sedan så är det lektion mellan 12:10-17:00
 
XOXO

- Bananpannkaka & hallon

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Har hängt lite på youtube en hel del nu det senaste och hittat massa goda nyttiga recept som bland annat denna maträtt, bananpannkaka med hallon. Hur gott som helst! ^^
Det enda du behöver till detta recept är 1 banan & 2 ägg, självklart hallon eller någon annan frukt /bär du gillar som dekoration. Det är godare än vad det låter faktiskt. Du borde testa! 

XOXO

- Last night, Pic

     
    Fotograf: Camilla Nordstedt
    Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Måste allvarligt talat börja komma i gång med bloggandet igen! Har bara varit lite mycket nu det senaste som jag inte mått så jätte bra över. Men nu är det nästan bra igen! 
Mina BFF's drog med mig på hockey i går, men självklart går man på hockey när världens bästa lag spelar liksom. Men just nu händer det inte så jätte mycket, Cecar ligger i knät & spinner iallafall. Blir nog en lugn kväll! 

XOXO

- Vad finns i min iphone video?

    
     Fotograf: Camilla Nordstedt 
     Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Jag har nog hittat världens bästa app. En app där man kan ändra färger på själva appen-ikonen, är himla kär i min lur just nu. Rosa power liksom! ;) 
Att kolla på youtube är både bra å läskigt, ibland hittar man fynd. Så frågan är nu, tycker ni att jag ska fixa en video om vad som finns i min iphone där jag även avslöja appen jag använder till app-ikonerna? 

XOXO

- Ny säng från Ellos

  
  Fotograf: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Hämtade och monterade upp min nya säng från Ellos med min pojkvän i går kväll, sov himla gott i den och katterna var dom första som provade att ligga i den ;) 
Det enda som fattas nu i mitt rum innan det är dags för en Room Tour video är en megastor tavla ovanför sängen då jag tycker att det ser så tomt och tråkigt ut där. Ska leta efter en under dagen idag då det regnar ute.
 
XOXO

- Catch the mouse

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Köpte en ny leksak till katterna igår när jag åkte och klippte klorna på dom. Men denna leksak blev populär och Cecar (den andra katten) fullbokar den hela tiden så har planer på att köpa en till så att dom har varsin. Geisha som ni ser på bilden älskade den med Så blir nog awesome!! ^^
Ja, jag skämmer bort mina djur. Älskar att skämma bort dom! Dom är nog med på topplistan bland dom bortskämmdaste djuren i Sverige iallafall. Men mina djur är som mina bebisar så att varför inte liksom? 
 
XOXO

- Nästan alla djur är ute på åktur

    
    Fotograf: Camilla Nordstedt
    Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Tog inprincip alla djuren med mig idag förutom Nagini på en åktur till stan idag, skulle klippa klorna på dom så tänkte att man lika väl kunde ta allihopa på en och samma gång än att åka till djuraffären flera gånger om i onödan. Var många som hejade och berömde djuren iallafall ^^
Just nu händer det inget speciellt, väntar på mat. Efter maten blir det träning då ska vi skaka på rumpan och dansa med Zumba steg och skön musik, hoppas jag. Första gången på den nya tränings studion iallafall så har ingen aning om hur det ser ut eller hur dom gör, vi får vänta och se helt enkelt.
 
XOXO

- Dagens Låt

 
                                                  
 
      
 
Soho babes! Kl 17:00 blir det hockey igen då jag står i klacken som vanligt så ikväll hopps vi & håller tummarna för en vinst till Frölunda ^^
Under helgen har jag inte gjort direkt jätte mycket, beställt en ny säng från Ellos & lite annat smått å gott. Kommer väl förhoppningsvis till helgen så min kära pojkvän får något å pilla med hehehe, så snäll man är. Eller hur? Och så har jag "hälsat på" hos morfar och tänt ett ljus vid hans grav. Var ju sådan där alla helgons dag! Skulle ha varit på släktkalas igår men blev inget av det! Men vilket var tur det. -.-
 
XOXO

- 1 November 2013

    
                      
Soho babes! Beställde en burk Diet Shake tidigare idag innan jag hämtade ut mina hockeybiljetter, som sagt det är ju försa november nu därför är det ändringar i träning & matkost som gäller på obestämd tid. Men som dom skriver i boken BodyLicious så ska man testa på att träna i minst 21 dagar innan man bestämmer sig för om man vill sluta träna eller fortsätta, vilket jag hade tänkt att göra! ^^
Någon mer som har testat dessa produkter? 

XOXO