- Smörgåstårta # Räkor # ägg m.m

 
 
 Fotograf: Camilla Nordstedt 
 Kamera: iPhone 5
 
 
Soho babes! Idag är det redan sista oktober så det firar vi med lite tårta, eller? Haha nä men på kockutbildningen idag gjorde vi massa smörgåstårtor, äckligt gott :D 
Passar ju bra nu när jag ska börja "banta" i morgon och träna. Alltså var detta en perfekt "avslutning" på det onyttiga livet och hej till det nyttiga. Tänkte strax åka och skaffa mig ett gymkort tills i morgon. 
 
XOXO

- Ice På Facebook

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Pausade bloggen ett tag tydligen helt omedvetandet men i helgen var jag och Ice hos husse. Var himla tur att vi åkte hem igår och inte idag. Då dom varnar för stormen simone med klass 3 varning, men än så länge har Göteborg klarat sig ganska bra förrutom massa regn.
Förresten Ice har en egen Facebook sida som jag skapade i fredags under resan. www.facebook.com/MyDogIce klicka dig in, gilla och följ hans vardag. Över 200 gillar så blir det 2 hemliga give away presenter. Nu ska jag titta på tonårsbossen iallafall ^^ 
 
XOXO 

- Last Night, Göteborgs wok. (Restaurang)

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Slänger in några bilder från gårdagen då jag min pappa & syster var på Göteborgs wok och firade min farmor som fyllde 84 år. Vi alla 4 gillar ju asiatisk mat eller vad man ska kalla det för. Men thaimat är favoriten utan tvekan, sedan kommer indiskt, kina & sushi. ^^
Om bara en liten stund ska jag sova, är sjukt trött. Orkar nog inte ens skriva i dagboken i kväll så ja, trött var ordet ja. Men innan det ska jag testa ett blekningsmedel för tänderna, har ingen aning om vad jag köpt haha
 
XOXO

- Frölunda - Örebro 19:00

  
     Fotograf: Camilla Nordstedt
     Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes!! Har precis hämtat ut den gyllenebiljetten till ikväll då vi ser på när Frölunda spöar Örebro i scandinavium. Fick en fråga av en läsare om vilket hockey lag jag hejar på, och avslöjar svaret på min t-shirt, och självklart hejar jag på Frölunda Indians GOA GUBBAR!! ;)
Var på många hockey matcher när jag var liten så detta är min första match jag ser igen efter 4 år, kommer bli grymt kul. Idag går jag med min kompis Fanny. Ja, hundarna blir hemma den här gången. 
 
XOXO
 

- Befor I die

  
                                                     Bilder från: WeHeartIt / Google 
 
Soho babes! Om något här i livet så vill jag verkligen åka till Namibia som volontär och sova bland vilda djur och se vilda djur i vildmarken. Hade varit hur fränt som helst! Dock har jag tänkt att göra den resan när jag är 25 år. Om inget annat har hänt innan den tiden men annars lyder min plan sådär ;)
Och även när man fått den perfekta kroppen jag vill ha som jag kommer att börja kämpa för att få från och med den första november och framåt så vill jag också skaffa mig en tatuering som betyder mycket. Drömmar är underbara att ha, ännu mer underbara när man får uppfylla sin dröm i verkligheten. Men någon gång så! 
 
 
XOXO 
 
 

- Stekt biff med fondantpotatis & såser

   
                             Stekt biff med fondantpotatis, rödvinsås, bearnaise & grönsaker.
 
   Fotograf & matlagning: Camilla Nordstedt 
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Har ju glömt att visa några maträtter som vi har gjort den här månaden. Denna maträtt gjorde jag dock den 9 oktober så ja, lite sent ute haha. ;) 
Men OMG, första gången i hela mitt liv jag åt en halv biff köttbit den dagen. Och från den dagen har lovat mig själv att aldrig mer äta det igen. Jag har ju varit vegetarian och är det lite halft som halft fortfarande, därför är det fortfarande lite svårt att bryta den kosten!! Äter gärna fisk, skaldjur & grönsaker isället liksom för kött. Hade hur många jobbiga känslor som helst efteråt. Men det är något jag jobbar på faktiskt finns inte så många glutenfria vegetariska rätter tyvärr. 
 
 
XOXO

- Naginis New Cage

   
 
Soho babes! Har varit hemma idag så jag och mamma har varit iväg och handlat lite, och på vägen in så såg vi lösa elefanter vid sidan om vägen. Liksom LOL? Inte en vanlig syn det där inte! Kommer lägga upp bilder i morgon på elefanterna vi såg. Annars finns bilderna på min instagram!!
Men idag blev det en ny hamster bur till Nagnini. Himla nöjd med den, rosa och allt. Nagini själv verkar nöjd med den och rör på sig ovanligt mycket, så därför spelade jag in en liten snutt med henne^^
 
XOXO

- Myself in chef clothing

   
     Fotograf: Camilla Nordstedt 
     Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Just nu är jag så trött så att jag inte vet vad jag ska skriva faktistk, plus att man har lite "smärta" i fötterna då man står upp i ca 5 timmar varje dag. ;)
Därför tror jag nog att jag fortsätter att blogga i morgon eftermiddag /kväll. Men bjuder på en bild med mig i kockkläder i så länge. Dagen har för övrigt i restaurangen varit som en dans i mer eller mindre. 
 
XOXO

- WeHeartIt

   
 
Soho babes & snart är det redan godnatt igen. Har inte haft suget på att blogga riktigt ikväll, därför blev det ett sent inlägg på bloggen, då jag har varit lite gnällig under kvällen. 
Men dagen gick superbra i restaurangen. Min grupp "fisk gruppen" sålde 33 tallrika av 37 st fiskar vi lagade så våran mat var populär det vi gjorde (Ångad torsk med grön currysås & wookade nudlar/grönsaker) & på tal om namnet på gruppen så är vi den gruppen som tar hand om fisken ett tag framöver. Älskar ju fisk så passar mig perfekt. Alternativet som finns att välja på på restaurangen är, fisk, veg & kött meny. 
 
Och YEEEY!! Från och med i morgon äter jag inte frukost hemma på morgonen längre. Utan på frukostrasten klockan 09:00 i skolan, vilket innebär att jag kan sova hela 30-40 minuter längre, det hurra vi för!! 
 
XOXO

- Dagens Outfits

    
    Fotograf: Camilla Nordstedt
    Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Just nu lagar jag lite snabbmat, och en av mina favoriträtter nämligen tortelini! Mumsigt värre kan jag säga att det är. Men ja, såhär ser jag ut idag iallafall. Vit tröja från Gina T, leggings från New Yorker, väska från Stadium och stövlar från DinSko. ^^
Idag är det annorlunda tider i skolan idag, börjar klockan 14:00 och slutar 19:00, hemma runt 20:00 tiden. Vi ska testa på att vara i skolans egna restaurang. Vet att vi ska gå i genom vart allt finns idag, i morgon serverar vi våran mat vi lagar för gäster, hört att vi serverar för ca 205 gäster varje dag!
 
XOXO

- Dagens Låt

                                                    
         
 
Soho babes! Rena bakdagen här idag efter tentan. Har bakat både paj till middag, sedan bakade jag även tigerkaka och sockerkaka med apelsinsmak i. Sjukt gott! ^^ 
Hade tanken att jag skulle ha åtminstonde tigerkakan klar till programmet Tonårsbossen men den behövde stå inne lägre i ugnen minnsan. Men nyss har jag iallafall mumsat i mig en bit av den medan jag pratade med min pojkvän förut. Och nu ska jag svara på kommentarer, sedan sova hade jag tänkt. 
 
XOXO

- Just nu: I väg på tenta

    
   Fotografering: Camilla Nordstedt 
   Kamera: iPhone 5
 
Godmorgon babes! Nu är jag iväg för en tenta i skolan, om bakterier, virus, mögel, parasiter, magförgiftning, rätt tillagnings och förvaringstemperaturer osv. 
Detta handlar ju då om  livsmedelshygien, det kanske inte låter så himla intressant. Men intressant är det faktiskt. Kan ju lova er att det är mycket roligare att läsa om det där än etc matte.
 
Kan ju säga att jag har lärt mig massor som etc, att bakterier förökar sig var 20:e minut. & om du nyser så nyser du ut 10.000 bakterier. USCH. Sen jag fick veta det så har jag skaffat hem handsprit som jag bär med mig i väskan faktiskt då det lät himla snuskigt haha. 
 
XOXO
 

- En del av backa

     
     Fotograf: Camilla Nordstedt 
     Kamera: iPhone 5 & Nikon D40
 
Soho babes! Blev en långpromenad med Will och kameran förut idag, gick till ett utsikts berg och fotade en del av backa där jag bor någonstans i smeten ;) 
Måste dock snart köpa min nya systemkamera. Nikon D40 är så dålig till en viss bit, men i november eller december så har jag min Canon 600D i handen då ska det börjas fotas på allvar kan jag lova haha. 
 
XOXO

- Dagens vill ha

     
   
 
Soho babes! En lugn söndag idag som alla andra vanliga söndagar, eller vad säger ni? Hittills har jag inte gjort något direkt så. Mer en chill dag! 
Men har väl tittat runt lite på WeHeartIt, några avsnitt av Gossip Girl, och har hunnit hitta dagens wanties. Ett par leopardmönstrade mjukisbyxor från Eviy, hade inte varit helt fel att ha ett par sådana i garderoen ^^ Om en liten stund ska jag gå ut med Will för en långpromenad och fota min hemstad. 
 
XOXO

- Laxburgare med rostade potatis & grönsaker

   
  Fotograf & matlagning/ dekoration: Camilla Nordstedt
  Kamera: iPhone 5
 
Soho babes! Detta är en maträtt jag gjorde i torsdags på utbildningen. Laxburgare (Lax & räkor) rostade potatis & grönsaker med en egen gjord påhittad fisksås. 
Jag blev himla kär i den här laxburgaren faktiskt så har bestämt mig för att varje gång jag ska äta hamburgare, så ska jag göra en laxburgare istället av receptet vi använde. Fisk är så himla gott, mycket godare än kött. ^^
 
XOXO
 
 

- Game night whit friends

   
    Fotograf: Camilla Nordstedt 
    Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! Träffat Rutberg & Fanny precis och det blev en liten kortspel kväll av det hela. Det var himla roligt och längesen jag spelade kort faktiskt. ^^

XOXO

- Befor I die

    
 
Soho babes! Tänkte att det kunde vara kul att förvara sina drömmar på bloggen så att man är säker på att man kommer ihåg dom i framtiden när man väl ska göra något ;) 
Detta är några få av mina drömmar som jag vill uppfylla innnan jag dör, kommer självklart att visa fler. Tycker att det är mysigt att göra en sådan här grej av det hela. Inte nog för att jag har mina drömmar / mål sparade i en burk. Men detta är i bilder! Lite annorlunda då tycker jag. Och så älskar jag ju bilder! 
 
XOXO

- Nytt i apple samlingen: iPad

   
  Fotograf: Camilla Nordstedt 
  Kamera: Nikon D40 
 
Soho babes! Köpte hem ännu en produkt från apple igår, nämligen iPad & jag älskar den. Så välkommen till min apple samling. ;) 
Har tänkt att jag ska använda den till bloggen i skolan på etc, raster. Eller när det blir sena kvällar som det kommer bli nu framöver lite då och då. Går ju på en kockutbildning så att nu kommer vi få känna på det om hur det är på restauranger. Skolan har ju en egen restaurang där eleverna utbildar sig innan man kommer ut i köken på krogar osv. Så därför tänkte jag skaffa mig en iPad så att jag inte kan skylla på något om att bloggandet halkar efter pga det hehehe. Men nu ska jag ta mig lite pannkakor.
 
XOXO 
 

- Kärlek

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt 
   Kamera: iPhone 5 
 
Soho babes! En underbar helg har precis seglat förbi och nu är man ensam igen då min pojkvän åkt hem, usch ogillar verkligen distansförhållande! Men är man kär så är man ju det ^^
Den här helgen "låste" vi in oss själva och bara var med varandra & djuren såklart. Tidigare idag när vi var ute och gick med Will så fotade vi oss i årets nya årstid, hösten. Men nu ska jag börja räkna ner dagarna tills nästa gång vi ses, om 2 veckor och 5 dagar. If you are strong, you can do it!!!
 
XOXO

-Bookmaker, BLT & Clubsandwitch

   
   Fotograf: Camilla Nordstedt
   Matlagning & Dekoration: Camilla Nordstedt 
 
Soho babes! Måste bara säga att jag är förälskad i dessa underbara goda sandwichar. Var ungefär som om att man inte kunde sluta äta dom, men man hade bara 3 st typiskt nog haha ;) 
Dock måste jag börja träna. Man äter & smakar på ganska mycket under dagarna. Så lite träning i vardagen skulle inte sitta fel. Så ikväll ska man leta efter gym & svara på kommentarer. 
 
XOXO

- Dagens Outfits

                                   
                                   Tröja: Gina T     ¦    Leggings: New Yorker 
 
Soho babes! Då var det första oktober idag och såhär ser jag ut idag med Cecar i bakgrunden. Sitter och funderar på hur tiden kan gå så fort! Nästan lite läskigt ^^

Och idag är man himla trött, känns nästan som om att man går i sömnen haha. Men det stoppar inte plugget för det. & så ska man ju träffa en kompis sedan om några timmar då jag ska ta med mig Will också. 
 
XOXO